Er du en dedikert fagperson innen FISKEHELSE? (Ledig stilling)
SinkabergHansen er en frittstående helintegrert havbruksaktør med hovedkontor i Nærøysund. I driftsfellesskap med Emilsen Fisk driver vi totalt 30 konsesjoner i Trøndelag og Nordland. SinkabergHansen har i dag 250 ansatte i hele verdikjeden fra smoltproduksjon til bearbeiding av laks. Våre verdier hviler på god fiskehelse og fiskevelferd, og bærekraftig produksjon. Nå i juni 2021 tas nye fasiliteter ved Laksefabrikken på Marøya i bruk – og i løpet av året vil et nytt settefiskanlegg være ferdig utbygget.
Garanti mot kjedelige arbeidsdager!
BLIKK FOR FISK: Kvalitetssjef Bjørn Gillund, og de mange øvrige som er opptatt av fiskehelse i SinkabergHansen, søker nå en ny kollega …
Bjørn Gillund er veterinær – og kvalitetssjef hos oss. Nå er den blide mannen, opprinnelig fra Målselv, på ekstra utkikk: Etter et nytt medlem til teamet med særskilt ansvar for fiskehelse. Vi snakker altså om en veterinær eller fiskehelsebiolog.
– En spennende og utviklingsorientert jobb. Vi inviterer inn i et fiskehelselag og et selskap med fokus på fiskevelferd og bærekraftig matproduksjon. Og ikke minst; her er garanti mot kjedelige arbeidsdager!, smiler Bjørn.
I ett av de mest interessante havbruksregionene er SinkabergHansen en sentral aktør. Og vi er stolte over å ha knyttet til oss personell og partnere som betyr interessante oppgaver og faglig utvikling helt i front av næringa.
Forebygging er en viktig rettesnor for våre interne fiskehelse- og fiskevelferdstjenester. Via rutiner og praktisk utøvelse sikter vi mot best mulig fiskevelferd og tilhørende utvikling av metoder og resultat. I dette bildet preges dyktige ansatte ved våre lokaliteter av en offensiv tenkning for å bringe næringa viktige og nødvendige skritt videre. Det samme gjelder et rikt tilfang av gode samarbeidspartnere.
I SinkabergHansen blir du del av et engasjert og positivt fagmiljø – med ambisjoner om å bidra til å løse dagens, og morgendagens, oppgaver på best mulig måte. Du vil også glede deg over våre nye kontorfasiliteter, samt oppgradert utstyr og produksjonsmiljø i hele verdikjeden før øvrig.
Nærøysund preges av å huse et av landets ledende havbruksmiljø. Sentralt står kommunesentrene Rørvik og Kolvereid i fin vekst med oppgradert infrastruktur og ditto gode kommunikasjoner både i luften, til vanns og til lands.
Nærøysund huser et av landets mest spennende havbruksmiljø!
Nødvendige kvalifikasjoner: – Autorisasjon som veterinær eller fiskehelsebiolog
– Gjerne praksis fra havbruk/sjømatnæring
Egenskaper: – Strukturert og faglig dedikert
– Lykkelig med å jobbe i team
– Tåle, og trives i, en hektisk hverdag
Vi kan tilby:
– Spennende jobb med varierte utfordringer
– Godt faglig, sosialt og inspirerende miljø
– Lønn, forsikrings- og pensjonsordninger med konkurransedyktige betingelser.
Nærmere opplysninger om stillingen gis ved henvendelse til nevnte kvalitetssjef Bjørn Gillund – mob 913 86 798, eventuelt personalsjef Frode Lauritzen – mob 908 98 545
Søknad med CV, vitnemål og referanser innen onsdag 30. juni 2021.
HAVET: Mye skjer på havet, som her i ved lokalitet Sørværet …. men ikke alt; vårt fiskehelseteam har også mange oppgaver på land i ymse faglige utfordringer.
Lykkelig med å jobbe i team? Da kan dette være noe for deg!
LAKSEFABRIKKEN: Vår nye fabrikk, med flotte fasiliteter både for produksjon og administrasjon, er nå tatt i bruk på Marøya; vis-a-vis kommunesenteret Rørvik i Nærøysund,
Personvernerklæring
Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.
1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)
Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.
2. Søk
Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.
3. Del/tips-tjenesten
Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.
4. Nyhetsbrev
Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.
5. Påmelding, skjema
Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg.Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson.Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen.Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.
6. Side- og tjenestefunksjonalitet
Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.
7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser