Er du en dedikert fagperson innen FISKEHELSE? (Ledig stilling)

SinkabergHansen er en frittstående helintegrert havbruksaktør med hovedkontor i Nærøysund. I driftsfellesskap med Emilsen Fisk driver vi totalt 30 konsesjoner i Trøndelag og Nordland. SinkabergHansen har i dag 250 ansatte i hele verdikjeden fra smoltproduksjon til bearbeiding av laks. Våre verdier hviler på god fiskehelse og fiskevelferd, og bærekraftig produksjon. Nå i juni 2021 tas nye fasiliteter ved Laksefabrikken på Marøya i bruk – og i løpet av året vil et nytt settefiskanlegg være ferdig utbygget.

Garanti mot kjedelige arbeidsdager!

BLIKK FOR FISK: Kvalitetssjef Bjørn Gillund, og de mange øvrige som er opptatt av fiskehelse i SinkabergHansen, søker nå en ny kollega …

Bjørn Gillund er veterinær – og kvalitetssjef hos oss. Nå er den blide mannen, opprinnelig fra Målselv, på ekstra utkikk: Etter et nytt medlem til teamet med særskilt ansvar for fiskehelse. Vi snakker altså om en veterinær eller fiskehelsebiolog.

– En spennende og utviklingsorientert jobb. Vi inviterer inn i et fiskehelselag og et selskap med fokus på fiskevelferd og bærekraftig matproduksjon. Og ikke minst; her er garanti mot kjedelige arbeidsdager!, smiler Bjørn.

I ett av de mest interessante havbruksregionene er SinkabergHansen en sentral aktør. Og vi er stolte over å ha knyttet til oss personell og partnere som betyr interessante oppgaver og faglig utvikling helt i front av næringa.

Forebygging er en viktig rettesnor for våre interne fiskehelse- og fiskevelferdstjenester. Via rutiner og praktisk utøvelse sikter vi mot best mulig fiskevelferd og tilhørende utvikling av metoder og resultat. I dette bildet preges dyktige ansatte ved våre lokaliteter av en offensiv tenkning for å bringe næringa viktige og nødvendige skritt videre. Det samme gjelder et rikt tilfang av gode samarbeidspartnere.

I SinkabergHansen blir du del av et engasjert og positivt fagmiljø – med ambisjoner om å bidra til å løse dagens, og morgendagens, oppgaver på best mulig måte. Du vil også glede deg over våre nye kontorfasiliteter, samt oppgradert utstyr og produksjonsmiljø i hele verdikjeden før øvrig.

Nærøysund preges av å huse et av landets ledende havbruksmiljø. Sentralt står kommunesentrene Rørvik og Kolvereid i fin vekst med oppgradert infrastruktur og ditto gode kommunikasjoner både i luften, til vanns og til lands.

Nærøysund huser et av landets mest spennende havbruksmiljø!

Nødvendige kvalifikasjoner:
– Autorisasjon som veterinær eller fiskehelsebiolog
– Gjerne praksis fra havbruk/sjømatnæring

Egenskaper:
– Strukturert og faglig dedikert
– Lykkelig med å jobbe i team
– Tåle, og trives i, en hektisk hverdag

Vi kan tilby:
– Spennende jobb med varierte utfordringer
– Godt faglig, sosialt og inspirerende miljø
– Lønn, forsikrings- og pensjonsordninger med konkurransedyktige betingelser.

Nærmere opplysninger om stillingen gis ved henvendelse til nevnte kvalitetssjef Bjørn Gillund – mob 913 86 798, eventuelt personalsjef Frode Lauritzen – mob 908 98 545

Søknad med CV, vitnemål og referanser innen onsdag 30. juni 2021.

HAVET: Mye skjer på havet, som her i ved lokalitet Sørværet …. men ikke alt; vårt fiskehelseteam har også mange oppgaver på land i ymse faglige utfordringer.

 

Lykkelig med å jobbe i team? Da kan dette være noe for deg!

LAKSEFABRIKKEN: Vår nye fabrikk, med flotte fasiliteter både for produksjon og administrasjon, er nå tatt i bruk på Marøya; vis-a-vis kommunesenteret Rørvik i Nærøysund,