Avtale rundt helt SENTRAL dataløsning i LAKSEFABRIKKEN

Moveo skal yte sentral dataløsning

To ledere ved Nærøysundet, foto
LOKAL LEVERANSE: Moveo-leder Terje Sæternes (til venstre) og konsernsjef Svein-Gustav Sinkaberg verdsetter begge den omfattende avtalen som vil sikre effektive og trygge IKT-løsninger for Laksefabrikken på Marøya.

Effektive og trygge dataløsninger for framtida. Det betyr avtalen mellom SinkabergHansen og lokale Moveo for nye Laksefabrikken som vil være i drift fra neste sommer.

Fra før støtter Rørvik-firmaet driftskritiske områder på sjøen og ute på lokaliteter i SinkabergHansen. Nå er det inngått avtale om dataservere, infrastruktur og AV-løsninger til Laksefabrikken; inkludert drift av dette i vel to år.

Datateknisk skal Moveo innpasse produkt fra ulike leverandører, slik at fabrikken blir klar for morgendagens IKT og Industri 4.0. Til avtalen hører aktiv bistand slik at drifta skal gli knirkefritt, og være i front tilknyttet det digitale skiftet.

Stor avtale for Moveo
Daglig leder Terje Sæternes i Moveo sier selskapet både er stolte og ydmyke overfor avtalen.

– Omfanget, i både leveranse og drift, er betydelig – og blant de større som vi har hatt, sier Sæternes. Selskapet med hovedkontor i kystbyen har 18-års erfaring med leveranse, drift og utvikling av sentrale løsninger for industri og næring. Moveo har over tid investert mye i både kompetanse og løsninger for å kunne serve næringslivet med det som forventes i den aktuelle, samt morgendagens, IT-verden.

En avtale blant de større for oss!

– Vårt mål har vært at næringslivet ikke trengte hente denne typen kompetanse i mer sentrale strøk. Og i all beskjedenhet tar vi denne avtalen som anerkjennelse på flere rette valg, og at Moveo i dag framstår som en trygg og stabil leverandør, mener daglig leder i selskapet.

Fornøyd konsernsjef
For Laksefabrikken er dette en av mange viktige avtaler som legger grunnlaget for solid og forutsigbar drift fra sommeren 2021. Konsernsjef Svein-Gustav Sinkaberg er godt fornøyd med samarbeidet og det faglige innholdet for nyanlegget.

– Å få en høykompetent partner på IKT for Laksefabrikkener er helt nødvendig. At Moveo i tillegg er lokalt forankret er et ekstra pluss i vår bevissthet, sier Svein-Gustav Sinkaberg. Foruten plan og innhold i den nye avtalen, vil SinkabergHansen videreføre det vel etablerte samarbeidet tilknyttet virksomhetens datatjenester og personell.

En kompetent partner på IKT er helt nødvendig!