En bra ARENA for deg?

Driftsteknikere sjø (altså «røktere» i gammeldags språkdrakt), lokalitetsleder sjø, fabrikksjef Marøya – og endelig en lager- og «alt-mulig-person» ved vår tekniske avdeling på Storvollen.

To driftsteknikere oppdrett, ansatt i SinkabergHansen, foto
DRIFTSTEKNIKERE: To av våre driftsteknikere ute på jobb; her lokaliteten Lismåsøy ved Brønnøysund. Nå er flere slike jobber ledig hos oss.

Dette er stillinger som vi i SinkabergHansen nå lyser ut – med felles søknadsfrist fredag 15. mars. (Send CV, vitnemål, attester og evt. referanser til e-post: frode@sinkaberg-hansen.no)

For alle stillingene gjelder at det er en bra og interessant jobb med både varierte utfordringer og dager!

Bakgrunnen er at vår virksomhet på kysten av Namdalen og Helgeland bokstavelig talt opplever blomstring … og at vi dermed trenger flere kvalifiserte og motiverte medarbeidere.

Vi er trygge på at en jobb i vårt selskap vil være interessant for alle som kommer inn: Involvering, deltakelse og engasjement er kvaliteter som vi verdsetter høyt og legger opp til.

“God faglig og sosialt miljø skal være selvsagt hos oss – sammen med konkurransedyktig lønn og en god forsikrings- og pensjonsordning”.

Personalsjef SinkabergHansen 2019, foto.
Frode vil høre fra deg!

Eventuelle spørsmål om våre ledige stillinger kan rettes til personalsjef Frode Lauritzen: frode@sinkaberg-hansen.no

Og; jobb i SbH skal innebære at du deltar aktivt i så vel kvalitetssikring som utvikling av den spennende næringa. I vårt selskap legger vi stor vekt på å være i front innen bærekraftig og framtidsrettet produksjon av laks med topp kvalitet.

I dag er vi om lag 230 medarbeidere som alle er stolte av å jobbe i SinkabergHansen.

Og selv om vi blir stadig flere: Alle skal bli sett og verdsatt! 🙂

Velkommen som søker i SinkabergHansen!

SInkabergHansen, avdeling Storvollen, foto.
STORVOLLEN: Teknisk avdeling på Storvollen, Marøya – hvor det nå er ledig jobb som lager- og “multimedarbeider” …