Først fikk de STØTTE, så trening med VEBJØRN RODAL!

Ildsjeler: På tide å tenke 2020!

For sjette år på rad setter SinkabergHansen av et støttebeløp – nå 400.000 kroner – til frivillig barne- og ungdomsarbeid. Det for fem kommuner hvor vi har aktivitet: Nærøysund, Bindal, Leka, Brønnøy og Herøy.

Annonse støtte, foto
NYE MULIGHETER: For 2020 er samlet støttebeløp på 400.000 kroner – fordelt på fem kommuner mellom Nærøysund og Herøy.

Når et nytt tiår nå står for døra, er det en glede å få innlemme Leka, Brønnøy og Herøy i området hvor lag, foreninger og diverse frivillige krefter som er engasjert kan søke om støtte.

Siden vi åpnet ordningen med SinkabergHansen-støtte, er mange tiltak tildelt en andel av det årlige beløpet. Vi snakker om idrettsaktiviteter, diverse prosjekt og ulike tiltak. Fellesnevneren har vært ildsjeler som har jobbet utrettelig for å få gjennomført ting de har planlagt.

Blant mottakerne i 2019 var eksempelvis KIL Friidrett på Kolvereid. Bidraget på 20.000 kroner ble brukt til flere treningsleirer og turer for å utvikle klubben.

Vi har fått trene ned Vebjørn Rodal!

«Vi har trent i Nord-Europas flotteste innendørsanlegg, og vi har fått trene med Vebjørn Rodal. Ei helg i august toppet treningene da KIL Friidrett stilte med en stor tropp i finalen i TA-sprinten – hvor små og større utøvere viste flotte prestasjoner – og vi hentet flere medaljer til Ytre Namdal», melder friidrettsgruppa som takker for sponsorbidraget som har bidratt til å bygge klubben.

Friidrettsungdom fra Kolvereid, foto
ARTIG: Dette takkebrevet fikk vi fra KIL Friidrett etter at de i år fikk en andel av potten for SbH-støtte. Særs hyggelig å se at vårt bidrag kom godt med!

Ved inngangen til 2020 setter vi i SinkabergHansen veldig pris på denne fine «rapporten». Samtidig; noen kroner fra oss er bare en liten del av saken. Det aller viktigste er den flotte jobben som legges ned av ei samlet gruppe barn, unge, trenere og ledere! I dette tilfellet på Kolvereid.

Derfor håper – og tror – vi på at så mange som mulig av dere ildsjeler og ledere nå ser en mulighet, og sender oss en liten beskrivelse av hva som er på gang lokalt. Da bør sjansen absolutt være til stede for at vi til gjengjeld kan kvittere ut et høvelig støttebeløp.

Med dette vil vi i SinkabergHansen nytte anledningen til å ønske dere alle et riktig godt og fremgangsrikt «aktivitetsår 2020». Husk søknadsfristen 29. februar – og så kan det godt hende at vi høres gjennom en hyggelig respons senere ut på året! 🙂