Første fagbrev som MATROS

Første «egenproduserte» matros! 😊

Vi i SinkabergHansen – og særlig folket på «Marøy Viking» – er ekstra fornøyd om dagen. Da vår største servicebåt kom i 2015; ble også rederiet Marøy Viking etablert. (Fartøyet måler 24 meter; tegnet av Marin Design As og levert av Moen Marin).

Matros på servicefartøy havbruk SinkabergHansen
Thomas Rauø (24) er første matros gjennom SinkabergHansen sitt eget rederi.

Mandag og tirsdag denne uka kom så Tomas Rauø (24 år) seg uten problem gjennom prøvene. Karakteren fra sensorene ble topp. Nå har vi altså første fagbrev som matros tatt gjennom SinkabergHansen!

En særskilt gratulasjon til Tomas, samt at vi også vil gi ekstra honnør til våre dyktige, effektive og ikke minst positive besetningsmedlemmer!!!  Og ikke minst er han meget fornøyd med sin faglige leder i SbH- navnebror Thomas Sørø Olsen.

Vi kan trygt melde at Tomas etter to års læretid på «Marøy Viking» har fått en særs bra plattform for videre karriere. Ikke bare matrosfaget alene, men også i den sammensatte havbruksnæringa: Med fiskehelse, anleggsteknikk og ymse vedlikeholdsrutiner over og under vann.

Som Tomas selv oppsummerer:

«Hektisk og variert. Det er hverdagen på slik båt. Supert når jeg liker praktisk arbeid. Og jeg vil gjerne fortsette i næringa. For mulighetene er mange!»

 

Servicebåt oppdrett for SinkabergHansen AS, med tilhørende matros.
Marøy Viking er den største servicebåten i SinkabergHansen, og fartøyet som matros Tomas har fått sin opplæring på.