Skillingstad ØKONOMISJEF

Skillingstad til SinkabergHansen

Banksjef Beate Skillingstad. Foto
Beate Skillingstad begynner 1. februar 2019 som økonomisjef i SinkabergHansen.

Banksjef Beate Skillingstad (47) begynner 1. februar 2019 som ny økonomisjef i konsernet SinkabergHansen.

Hun kommer da fra stillingen som banksjef i Sparebank1 SMN Ytre Namdal – en posisjon som hun har virket i siden 2012. Skillingstad er utdannet siviløkonom fra Bodø i 1994, og har variert og bred erfaring fra bank og finansvirksomhet.

Kommentar fra Beate Skillingstad:
«Havbruksnæringa er sentral for utvikling og vekst i hele regionen, og SinkabergHansen er et meget bra selskap. Det er ikke ofte at slike muligheter åpner seg, så jeg ser virkelig fram til å bli en del av en virksomhet og ei næring som fortsatt vil utvikle seg betydelig. Min nåværende jobb er i høyeste grad spennende, med lokal forankring og tilhørende beslutninger. At tilhørighet, egen råderett og regional ringvirkning er sentrale verdier for SinkabergHansen finner jeg særs interessant».

Kommentar fra daglig leder Finn Sinkaberg i SinkabergHansen:
«SinkabergHansen ser fram til å få Beate inn i ledelsen av konsernet. Hun vil utvilsomt styrke administrasjonen både i kraft av sin formelle kompetanse og med sin brede erfaring. Skillingstad vil bli en solid ressurs for selskapet både som leder og som økonom»

SinkabergHansen er et helintegrert havbruksselskap med kontroll over produksjonen fra befruktet rogn til ferdig produsert og videreforedlet laks. Forskning og teknologiutvikling er også viktig i selskapet som per i dag har 225 ansatte på Namdalskysten og i Nordland. Den totale omsetningen i konsernet var i 2017 på om lag 1,7 milliarder NOK.