Snart kan de også FEIRE 30 år med godt SAMARBEID!

Storkontrakt med Ølve Industrier

SKREDDERSØM: Leveransen fra Ølve innebærer tett samarbeid med SinkabergHansen. Fra venstre daglig leder Steinar Bjørkelund, ingeniør Tor Heine Nerhus (ØLVE), konsernsjef Svein-Gustav Sinkaberg, prosjektkoordinator Ragnar Sæternes (SbH) og prosjektleder Eskil Laukvik (SbH).

Ølve Industrier skal levere lagrings- og transportsystem for emballasje og is til SinkabergHansen. Når den nye laksefabrikken på Marøya åpner i 2021, vil samarbeidet mellom de to runde 30 år.

Forbindelsen mellom vestlandsbygda ytterst i Hardangerfjorden og oppdretteren på Namdalskysten startet i 1991. Nylig signerte daglig leder Steinar Bjørkelund og konsernsjef Svein-Gustav Sinkaberg en avtale som betyr mye.

Avtalen omfatter transportsystem for emballasje, samt opplegg for lagring og distribusjon av is.

TILLIT: Leveransen fra Ølve til Nærøysund betyr at det langvarige samarbeidet med SinkabergHansen opprettholdes. Daglig leder Steinar Bjørkelund (til venstre) og konsernsjef Svein-Gustav Sinkaberg etter signering av ny kontrakt.

– En vesentlig kontrakt for oss. Vi er glade for at SinkabergHansen opprettholder sin tillit til vår kunnskap og våre produkt, sier Steinar Bjørkelund.

– En vesentlig kontrakt for oss i Ølve!

Ølve kan vise til snart 40 års erfaring med rustfritt stål og løsninger for næringsmiddelindustrien; særlig innen foredling av laks.

Laksefabrikken i Nærøysund skal åpne første kvartal 2021 og rigges for en produksjon på 100.000 årstonn. Ølve har over tid vært med i planlegging rundt framføring av emballasje i anlegget som vil produsere både helfisk og ulike fileter i variert forpakning.

– Vi er trygge på at Ølve vil installere gode og funksjonelle løsninger, sier en fornøyd konsernsjef Svein-Gustav Sinkaberg etter at avtalen ble signert ved hovedkontoret på Marøya.

– Vi er trygge på at Ølve vil installere gode og funksjonelle løsninger